acasă · evenimente populare

Florești Fest își deschide ușile pentru 5 zile de distracție românească. Iată desfășurătorul evenimentului.

Prima ediție a evenimetului Florești Fest se va desfășura în perioada 29 August – 2 Septembrie. Evenimentul are loc în Poligon Florești, str. Tăuțiului începând din 29 August de la orele 18:00 până la ora 23:00, cu un parc de distracții, roaller coaster, zona de food & drink, târg de hand made, cinema în aer liber și multe alte surprize.

8361a06e-488b-423b-9239-f71f0caed941

Anul acesta Floreștiul, cea mai mare comună din România, trece de la clasicele Zile ale comunei, la un concept nou, modern și îndrăzneț – Florești Fest. Un eveniment care se întinde pe cinci zile și este menit a satisface toate cerințele floreștenilor, indiferent de gusturi: de la cinema în aer liber la muzică pop, de la folclor la târg vintage, de la foc de artificii la zonă food court.

Floreștiul este o comunitate de peste 35.000 de oameni cu șomaj aproape de zero, mii de agenți economici care oferă servicii de calitate și probabil cea mai tânără și educată populație din România. Media de vârstă fiind în jur de 30 de ani și peste 12% din populație având studii superioare. Or, această comunitate avea nevoie de ceva nou, de o sărbătoare dincolo de clasicele Zile ale Comunie. Așa s-a născut ideea de Florești Fest. Cinci zile în care floreștenii, indiferent de gusturi, vor avea un punct de atracție pe platoul fostului Poligon de pe strada Tăuțiului.

Evenimentul este organizat de către Primăria Comunei Florești în cadrul Centenarului, sub egida primarului Horia Șulea. Sunteți așteptați, floreșteni sau nu, să vă bucurați împreună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s